Doprava ZADARMO pre všetky objednávky nad 49 EUR

Zľava 14%

Re:Generation Skin – Jazvy a vrásky

Zvýhodnený balíček produktov

(2 recenzie zákazníkov)

Rose Essence - 30ml
Rosehip 5% - 15ml

(2 recenzie zákazníkov)
Zľava 14%

Zvýhodnený balíček produktov určených na podporu tvorby kolagénu, jazvy a vrásky. Jedinečné zloženie produktov s vysokou účinnosťou preukázanou testovaním.

Zvýhodnené balenie za super cenu.

  • 100% prírodná dermálna kozmetika
  • Vysoká účinnosť overená testovaním
  • Rýchle dodanie do 1-2 pracovných dní
  • 100% garancia spokojnosti s výrobkom
  • Vegánsky produkt netestovaný na zvieratách

Skladom - Ihneď k odberu

Original price was: 34,80 €.Current price is: 29,90 €.

0,664 €/ml

Balíček dermálnej kozmetiky Regeneration Skin odporúčame používať na:

  • Jazvy
  • Tvorbu kolagénu
  • Regeneráciu pleti
  • Vrásky

Re:Generation Skin: Komplexná starostlivosť o pleť s jazvami

Balíček Regeneration Skin je špeciálne vytvorený pre efektívne riešenie problémov s jazvami a regeneráciu pokožky. Tento výhodný balíček obsahuje dva výnimočné produkty, ktoré synergicky pôsobia na obnovu pleti a redukciu jaziev: Rose Essence a pleťové sérum No Scars.

Rose Essence: Základom je hydratácia

Rose Essence je hydratačná esencia, ktorá zabezpečuje intenzívnu starostlivosť o pleť pomocou kyseliny hyalurónovej. Táto esenciálna zložka je známa svojou schopnosťou viazať veľké množstvo vody, čo zabezpečuje hlbokú hydratáciu pokožky. Hydratovaná pleť je pružnejšia, jemnejšia a lepšie pripravená na proces regenerácie. Výťažky z ruže damascénskej navyše poskytujú upokojujúce a hojivé účinky, čím pomáhajú zmierňovať podráždenie a podporujú hojenie jaziev. Pravidelné používanie Rose Essence zlepšuje celkovú textúru pleti, zvyšuje jej pružnosť a obnovuje jej prirodzený lesk.

No Scars: Rosehip olej a extrakt na jazvy

No Scars je pleťové sérum určené na efektívnu redukciu jaziev a zlepšenie celkového vzhľadu pokožky. Toto sérum obsahuje vysoko účinné aktívne zložky, ako sú vitamíny, antioxidanty a rastlinné výťažky, ktoré synergicky pôsobia na obnovu a regeneráciu pokožky. Sérum pomáha urýchľovať proces hojenia, zjemňuje a zjednocuje tón pleti a zlepšuje jej štruktúru. Vďaka ľahkej konzistencii sa No Scars rýchlo vstrebáva, nezanecháva mastný film a poskytuje pleti jemnosť a hladkosť. Pravidelné používanie séra No Scars prináša viditeľné výsledky už po niekoľkých týždňoch.

Regeneration Skin - balíček kozmetiky na jazvy

Objednajte si balíček Regeneration Skin a zažite transformáciu svojej pleti s dvoma účinnými produktmi, ktoré bojujú proti jazvám a podporujú regeneráciu pokožky. Vaša pleť bude jemnejšia, hladšia a zdravšie vyzerajúca.

 

Výhody balíčka Regeneration Skin

  1. Efektívne riešenie jaziev: Kombinácia Rose Essence a No Scars poskytuje komplexnú starostlivosť o pleť postihnutú jazvami, čo vedie k viditeľnému zlepšeniu vzhľadu pokožky.
  2. Synergický efekt: Produkty pracujú spoločne na maximalizovanie svojich účinkov, čo vedie k rýchlejším a viditeľnejším výsledkom v boji proti jazvám a nerovnostiam pleti.
  3. Intenzívna hydratácia: Rose Essence poskytuje pokožke hlbokú a dlhodobú hydratáciu, zlepšuje jej pružnosť a podporuje proces hojenia jaziev.
  4. Obnova pokožky: No Scars sérum podporuje regeneráciu pokožky, zjemňuje vzhľad jaziev a zjednocuje tón pleti, čím pomáha dosiahnuť mladistvý a zdravý vzhľad.
  5. Prírodné zložky: Produkty obsahujú prírodné ingrediencie, ktoré sú šetrné k pokožke a minimalizujú riziko podráždenia, čo je ideálne najmä pre citlivú pokožku.
  6. Zlepšenie textúry pleti: Pravidelné používanie balíčka pomáha dosiahnuť hladšiu, jemnejšiu a zdravšie vyzerajúcu pokožku, ktorá je menej náchylná na tvorbu nových jaziev.
  7. Upokojujúce účinky: Výťažky z ruže a ďalšie prírodné zložky poskytujú upokojujúce účinky, zmierňujú podráždenie a podporujú celkovú pohodu pleti.
  8. Rýchle vstrebávanie: Oba produkty sa rýchlo vstrebávajú a nezanechávajú mastný film, čo zaručuje pohodlné a efektívne používanie.
  9. Výhodný balíček: Kúpa balíčka Regeneration Skin je cenovo výhodná a poskytuje kompletné riešenie starostlivosti o pleť so sklonom k jazvám, čím ušetríte čas aj peniaze hľadaním jednotlivých produktov.
  10. Viditeľné výsledky: Pravidelné používanie balíčka prináša viditeľné výsledky už po niekoľkých týždňoch, čo motivuje k pokračovaniu v starostlivosti o pleť.

Referencie našich spokojných zákazníkov

5,0
2 hodnotení zákazníkov
  1. Mária K.

    Balíček Regeneration Skin som začala používať pred dvoma mesiacmi a výsledky sú úžasné. Mala som veľké problémy s jazvami po akné, ktoré ma trápili už roky. Po pravidelnom používaní Rose Essence a No Scars séra som si všimla výrazné zlepšenie. Jazvy sú menej viditeľné a moja pleť je oveľa jemnejšia a hydratovaná. Oba produkty sa rýchlo vstrebávajú a nezanechávajú mastný film, čo je pre mňa veľké plus. Určite tento balíček odporúčam každému, kto bojuje s jazvami.

  2. Ján

    Moja jazva je teraz oveľa menej viditeľná

Podeľte sa o svoje skúsenosti s Re:Generation Skin – Jazvy a vrásky

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Použitie balíčka dermálnej kozmetiky Re:Generation Skin

Pumpičkou si nadávkujte hydratačnú esenciu do dlane a vmasírujte ju do pleti. Prírodnú hydratačnú esenciu nanášajte na vyčistenú pokožku tváre 2x denne – ráno a večer.

Naneste zopár kvapiek pleťového séra na vyčistenú a zvlhčenú pokožku tváre a vmasírujte do pleti. Používajte 1x denne – večer.

Aplikácia dermálnej kozmetiky NAMY nie je časovo obmedzená a jej pravidelné používanie na postihnuté miesta pokožky zmierňuje prejavy nepríjemných kožných problémov.

Zloženie výrobkov

Hydratačná esencia Rose Essence: Hydrolát Ruža damascénska, Voda, Glycerín, Panthenol, Extrakt z červeného hrozna, Dračia krv, Kyselina hyalurónová, Cosgard, Phenetyl Alcohol, Benzoan sodný, Sorban draselný, Kyselina citrónová, Sóda bikarbóna
Pleťové sérum No Scars: Rosehip olej, MCT olej, Rosehip CO2 extrakt, Vitamín E, Slnečnicový olej, Co2 extrakt rozmarínu

Ingredients:
Hydratačná esencia Rose Essence: Rosa Damascena Flower Water, Aqua, Vegetable Glycerin, Panthenol, Vitis Vinifera Leaf Extract, Croton Lechleri Resin Extract, Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Phenetyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Bicarbonate
Pleťové sérum No Scars: Rosa Moschata Seed Oil, Caprylic/Capric Triglycerides, Rosa Canina Fruit Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Regeneration Skin - balíček kozmetiky na jazvy

Re:Generation Skin – Jazvy a vrásky

Rose Essence - 30ml | Rosehip 5% - 15ml

Original price was: 34,80 €.Current price is: 29,90 €.

Skladom - Ihneď k odberu

Skladom - Ihneď k odberu

Original price was: 34,80 €.Current price is: 29,90 €.

0,664 €/ml

Účinné dermálne krémy na kožné problémy​

Prihláste sa na odber našich noviniek a dostanete kupón na ZĽAVU 5% na váš ďalší nákup.

Kupón vám bude zaslaný na váš email po potvrdení prihlásenia.