Doprava ZADARMO pre všetky objednávky nad 49 EUR

Zľava 14%

Forever Young – Začervenanie, zápaly pokožky a vrásky

Zvýhodnený balíček produktov

(1 recenzia zákazníka)

Rose Essence - 30ml
Bakuchiol - 15ml

(1 recenzia zákazníka)
Zľava 14%

Zvýhodnený balíček produktov určených na začervenanie, zápaly pokožky a vrásky. Jedinečné zloženie produktov s vysokou účinnosťou preukázanou testovaním.

Zvýhodnené balenie za super cenu.

  • 100% prírodná dermálna kozmetika
  • Vysoká účinnosť overená testovaním
  • Rýchle dodanie do 1-2 pracovných dní
  • 100% garancia spokojnosti s výrobkom
  • Vegánsky produkt netestovaný na zvieratách

Skladom - Ihneď k odberu

Original price was: 33,80 €.Current price is: 28,90 €.

0,642 €/ml

Balíček dermálnej kozmetiky Forever Young odporúčame používať na:

  • Podráždenie a začervenanie
  • Zápaly
  • Vrásky
  • Hĺbková hydratácia

Bakuchiol: prírodná cesta k mladistvej a zdravej pleti

Zastavte čas a objavte tajomstvo večnej mladosti s naším luxusným balíčkom Forever Young Bakuchiol. Tento jedinečný set s obsahom bakuchiolu je stvorený pre tých, ktorí túžia po mladistvej, žiarivej a zdravej pleti bez kompromisov.

Objavte silu prírody s bakuchiolom:

  1. Bakuchiol: Prírodná alternatíva retinolu, ktorá pomáha zlepšovať textúru pleti, redukovať jemné vrásky a podporovať jej pružnosť bez podráždenia. Bakuchiol je známy svojimi účinkami na omladenie pleti a je ideálny pre citlivú pokožku.
  2. Kolagénový booster: Tento zázračný elixír obnovuje pevnosť pleti, čím prispieva k jej mladistvému a žiarivému vzhľadu.
  3. Antioxidanty: Silné prírodné zložky bojujú proti voľným radikálom a chránia pleť pred prejavmi starnutia, pričom podporujú jej regeneráciu.

Neodolateľné výhody bakuchiolu:

  1. Viditeľná redukcia vrások: Už po krátkom čase používania bakuchiolu uvidíte, ako jemné linky a vrásky miznú a pleť sa stáva mladistvejšou.
  2. Hladšia a pevnejšia pleť: Bakuchiol zlepšuje celkovú štruktúru pleti, ktorá je potom jemná na dotyk a pružná na pohľad.
  3. Intenzívna hydratácia a výživa: Poskytuje hĺbkovú hydratáciu, ktorá zanecháva pleť jemnú, vyživenú a plnú života.
Forever Young - balíček prírodnej kozmetiky s bakuchiolom

Ako používať bakuchiol:

  1. Dôkladné čistenie: Pred aplikáciou dôkladne očistite tvár, aby ste odstránili nečistoty a pripravili pleť na absorpciu živín.
  2. Nanášanie produktu: Aplikujte primerané množstvo Forever Young Bakuchiol na tvár a jemne vmasírujte do pokožky krúživými pohybmi, kým sa úplne nevstrebe.
  3. Denná rutina: Pre dosiahnutie najlepších výsledkov používajte bakuchiol ráno aj večer ako súčasť vašej každodennej starostlivosti o pleť.

 

Pre koho je bakuchiol určený:

  1. Ideálny pre všetkých, ktorí túžia po mladistvom vzhľade pleti bez použitia agresívnych chemikálií. Bakuchiol je vhodný aj pre citlivú pleť vďaka jeho jemnému a prírodnému zloženiu.
  2. Vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej, vďaka jeho jemnému a prírodnému zloženiu.

Pozývame vás na cestu k večnej mladosti s Forever Young Bakuchiol. Objavte prírodnú starostlivosť o pleť obsahujúcu bakuchiol, ktorá vám poskytne výsledky, po ktorých ste vždy túžili. Doprajte si luxus, ktorý vaša pleť zaslúži a zažiarte krásou a sebavedomím každý deň.

 

Prečo si vybrať práve Forever Young?

  1. Prírodná alternatíva retinolu: Bakuchiol je jemný k pokožke a poskytuje omladzujúce účinky bez podráždenia, ktoré často spôsobuje retinol.
  2. Viditeľná redukcia vrások: Už po krátkom čase používania uvidíte, ako jemné linky a vrásky miznú a pleť sa stáva mladistvejšou.
  3. Hladšia a pevnejšia pleť: Bakuchiol zlepšuje celkovú štruktúru pleti, ktorá je potom jemná na dotyk a pružná na pohľad.
  4. Obnovenie pevnosti a hustoty pleti: Kolagénový booster v balíčku obnovuje pevnosť a hustotu pleti, čím prispieva k jej mladistvému vzhľadu.
  5. Silné antioxidanty: Bojujú proti voľným radikálom a chránia pleť pred prejavmi starnutia, pričom podporujú jej regeneráciu.
  6. Intenzívna hydratácia a výživa: Poskytuje hĺbkovú hydratáciu, ktorá zanecháva pleť jemnú, vyživenú a plnú života.
  7. Ideálny pre všetky typy pleti: Vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej, vďaka jeho jemnému a prírodnému zloženiu.
  8. Bez agresívnych chemikálií: Prírodné zložky zabezpečujú účinnosť bez použitia škodlivých chemikálií.
  9. Jednoduchá aplikácia: Ľahko sa začlení do vašej dennodennej rutiny starostlivosti o pleť a poskytuje viditeľné výsledky.
  10. Dlhodobé výsledky: Pravidelné používanie balíčka Forever Young Bakuchiol zabezpečí trvalé zlepšenie kvality a vzhľadu vašej pleti.

Referencie našich spokojných zákazníkov

5,0
1 hodnotení zákazníkov
  1. Majka

    Výborné prírodné výrobky a cena balíčka je tiež veľmi priaznivá. Odporúčam.

Podeľte sa o svoje skúsenosti s Forever Young – Začervenanie, zápaly pokožky a vrásky

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Použitie balíčka dermálnej kozmetiky Forever Young

Pumpičkou si nadávkujte hydratačnú esenciu do dlane a vmasírujte ju do pleti. Prírodnú hydratačnú esenciu nanášajte na vyčistenú pokožku tváre 2x denne – ráno a večer.

Naneste zopár kvapiek pleťového séra na vyčistenú a zvlhčenú pokožku tváre a vmasírujte do pleti. Používajte 2x denne – ráno a večer.

Aplikácia dermálnej kozmetiky NAMY nie je časovo obmedzená a jej pravidelné používanie na postihnuté miesta pokožky zmierňuje prejavy nepríjemných kožných problémov.

Zloženie výrobkov

Hydratačná esencia Rose Essence: Hydrolát Ruža damascénska, Voda, Glycerín, Panthenol, Extrakt z červeného hrozna, Dračia krv, Kyselina hyalurónová, Cosgard, Phenetyl Alcohol, Benzoan sodný, Sorban draselný, Kyselina citrónová, Sóda bikarbóna
Pleťové sérum Bakuchiol: Olivový skvalán, MCT Olej, Bakuchiol, Vitamín E, Slnečnicový olej, CO2 extrakt rozmarínu

Ingredients:
Hydratačná esencia Rose Essence: Rosa Damascena Flower Water, Aqua, Vegetable Glycerin, Panthenol, Vitis Vinifera Leaf Extract, Croton Lechleri Resin Extract, Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Phenetyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium bicarbonate
Pleťové sérum Bakuchiol: Olive squalane, Caprylic/Capric Triglycerides, Bakuchiol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Forever Young - balíček prírodnej kozmetiky s bakuchiolom

Forever Young – Začervenanie, zápaly pokožky a vrásky

Rose Essence - 30ml | Bakuchiol - 15ml

Original price was: 33,80 €.Current price is: 28,90 €.

Skladom - Ihneď k odberu

Skladom - Ihneď k odberu

Original price was: 33,80 €.Current price is: 28,90 €.

0,642 €/ml

Účinné dermálne krémy na kožné problémy​

Prihláste sa na odber našich noviniek a dostanete kupón na ZĽAVU 5% na váš ďalší nákup.

Kupón vám bude zaslaný na váš email po potvrdení prihlásenia.