Doprava ZADARMO pre všetky objednávky nad 49 EUR

Zľava 12%

Bright Skin – Hyperpigmentácia a zosvetlenie pleti

Zvýhodnený balíček produktov

(1 recenzia zákazníka)

Whitening Essence - 30ml
Vitamin Sense - 15ml

(1 recenzia zákazníka)
Zľava 12%

Zvýhodnený balíček produktov určených na pleť postihnutú hyperpigmentáciou. Jedinečné zloženie produktov s vysokou účinnosťou preukázanou testovaním.

Zvýhodnené balenie za super cenu.

  • 100% prírodná dermálna kozmetika
  • Vysoká účinnosť overená testovaním
  • Rýchle dodanie do 1-2 pracovných dní
  • 100% garancia spokojnosti s výrobkom
  • Vegánsky produkt netestovaný na zvieratách

Skladom - Ihneď k odberu

Original price was: 40,80 €.Current price is: 35,90 €.

0,798 €/ml

Balíček dermálnej kozmetiky Bright Skin odporúčame používať na:

  • Hyperpigmentácia
  • Zosvetlenie pleti
  • Hĺbková hydratácia
  • Vrásky

Bright Skin: Komplexné riešenie hyperpigmentácie

Balíček Bright Skin je špeciálne navrhnutý pre efektívne riešenie problémov s hyperpigmentáciou. Tento výhodný balíček obsahuje dva špičkové produkty, ktoré synergicky pôsobia na zjednotenie tónu pleti a redukciu tmavých škvŕn: Whitening Essence a pleťové sérum Vitamin Sense.

Whitening Essence: Arbutín pre zjednotenie pleti

Whitening Essence je hydratačná esencia určená pre intenzívnu starostlivosť o pleť postihnutú hyperpigmentáciou. Jej unikátne zloženie pomáha rozjasniť pokožku a zjednotiť jej tón. Esencia obsahuje prírodné zložky, ktoré napomáhajú redukovať tmavé škvrny a poskytujú pleti potrebnú hydratáciu a výživu. Pravidelné používanie Whitening Essence prinesie viditeľné výsledky a vaša pleť bude vyzerať hladšia a žiarivejšia.

Vitamin Sense: Zosvetlenie pleti

Vitamin Sense je pleťové sérum s vysokým obsahom stabilného vitamínu C THDA, ktorý je známy svojimi zosvetľujúcimi účinkami. Tento produkt je ideálny pre pleť so sklonom k hyperpigmentácii a vráskam. Sérum pôsobí na zjednotenie tónu pleti, zmiernenie tmavých škvŕn a celkové zlepšenie textúry pleti. Jeho ľahká konzistencia sa rýchlo vstrebáva bez zanechania mastného filmu, čo zaručuje komfortné používanie.

Objednajte si balíček Bright Skin a zažite transformáciu svojej pleti s dvoma výkonnými produktmi, ktoré bojujú proti hyperpigmentácii a zlepšujú celkový vzhľad pokožky.

Bright Skin - balíček produktov na hyperpigmentáciu

 

10 dôvodov, prečo vyskúšať balíček Bright Skin

  1. Efektívne riešenie hyperpigmentácie: Balíček Bright Skin obsahuje produkty navrhnuté špeciálne na zjednotenie tónu pleti a redukciu tmavých škvŕn spôsobených hyperpigmentáciou.
  2. Synergický efekt: Kombinácia Whitening Essence a pleťového séra Vitamin Sense pracuje spoločne na maximalizáciu svojich účinkov, čo vedie k rýchlejším a viditeľnejším výsledkom.
  3. Hydratácia a výživa: Produkty v balíčku poskytujú pokožke potrebnú hydratáciu a výživu, čo je dôležité pri riešení hyperpigmentácie a udržiavaní zdravej pleti.
  4. Prírodné zložky: Oba produkty obsahujú prírodné zložky, ktoré sú šetrné k pokožke a minimalizujú riziko podráždenia pri liečbe hyperpigmentácie.
  5. Zjednotenie tónu pleti: Pravidelné používanie balíčka Bright Skin pomáha dosiahnuť rovnomerný a žiarivý tón pleti, ktorý je často narušený hyperpigmentáciou.
  6. Unikátne zloženie: Whitening Essence a pleťové sérum Vitamin Sense obsahujú unikátne zložky ako stabilný vitamín C THDA a olivový skvalán, ktoré sú známe svojimi zosvetľujúcimi a hydratačnými účinkami.
  7. Jednoduché použitie: Produkty v balíčku sa ľahko aplikujú a rýchlo vstrebávajú, čo zaručuje pohodlné a efektívne používanie bez zanechania mastného filmu.
  8. Prevencia vzniku nových škvŕn: Pravidelné používanie balíčka Bright Skin pomáha nielen redukovať existujúce tmavé škvrny, ale aj predchádzať vzniku nových škvŕn spôsobených hyperpigmentáciou.
  9. Celkové zlepšenie vzhľadu pleti: Kombinácia týchto dvoch produktov zlepšuje textúru pleti, zjednocuje jej tón a dodáva jej zdravší a žiarivejší vzhľad.
  10. Výhodný balíček: Kúpa balíčka Bright Skin je cenovo výhodná a poskytuje kompletné riešenie starostlivosti o pleť so sklonom k hyperpigmentácii, čím ušetríte čas aj peniaze hľadaním jednotlivých produktov.

Referencie našich spokojných zákazníkov

5,0
1 hodnotení zákazníkov
  1. Jana G.

    Tento balíček používam asi 14 dní a vidím výsledky. Pleť je jasnejšia a aj pigmentové škvrny sa zmiernili.

Podeľte sa o svoje skúsenosti s Bright Skin – Hyperpigmentácia a zosvetlenie pleti

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Použitie balíčka dermálnej kozmetiky Bright Skin

Pumpičkou si nadávkujte hydratačnú esenciu do dlane a vmasírujte ju do pleti. Prírodnú hydratačnú esenciu nanášajte na vyčistenú pokožku tváre 2x denne – ráno a večer.

Naneste zopár kvapiek pleťového séra na vyčistenú a zvlhčenú pokožku tváre a vmasírujte do pleti. Používajte 2x denne – ráno a večer.

Aplikácia dermálnej kozmetiky NAMY nie je časovo obmedzená a jej pravidelné používanie na postihnuté miesta pokožky zmierňuje prejavy nepríjemných kožných problémov.

Zloženie výrobkov

Hydratačná esencia Whitening Essence: Hydrolát Ruža damascénska, Voda, Glycerín, Extrakt zo zeleného čaju, Arbutín, Cosgard, Xantánová guma, Benzoan sodný, Sorban draselný, Kyselina citrónová
Pleťové sérum Vitamin Sense: Olivový skvalán, Vitamín C THDA, Bisabolol, EO Citrón FCF, Vitamín E, Slnečnicový olej, CO2 extrakt rozmarínu

Ingredients:
Hydratačná esencia Whitening Essence: Rosa Damascena Flower Water, Aqua, Vegetable Glycerin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Arbutin, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Xanthan gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid
Pleťové sérum Vitamin Sense: Olive squalane, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Bisabolol, Citrus Limon Peel Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Bright Skin - balíček produktov na hyperpigmentáciu

Bright Skin – Hyperpigmentácia a zosvetlenie pleti

Whitening Essence - 30ml | Vitamin Sense - 15ml

Original price was: 40,80 €.Current price is: 35,90 €.

Skladom - Ihneď k odberu

Skladom - Ihneď k odberu

Original price was: 40,80 €.Current price is: 35,90 €.

0,798 €/ml

Účinné dermálne krémy na kožné problémy​

Prihláste sa na odber našich noviniek a dostanete kupón na ZĽAVU 5% na váš ďalší nákup.

Kupón vám bude zaslaný na váš email po potvrdení prihlásenia.