Doprava ZADARMO pre všetky objednávky nad 49 EUR

Acne Skin

Prírodné pleťové sérum

(1 recenzia zákazníka)

Akné
Vyrážky na tvári
15ml

(1 recenzia zákazníka)

Prírodné pleťové sérum určené na aknóznu a vyrážkami postihnutú pleť, ktoré svojim zložením pomáha pri regenerácii a zmiernení príznakov týchto problémov. Jedinečné zloženie s vysokou účinnosťou preukázanou testovaním.

  • 100% prírodné pleťové sérum
  • Vysoká účinnosť overená testovaním
  • Rýchle dodanie do 1-2 pracovných dní
  • 100% garancia spokojnosti
  • Vegánsky produkt netestovaný na zvieratách

Skladom - Ihneď k odberu

16,90 

1,127 €/ml

Prírodné pleťové sérum Acne Skin odporúčame používať na:

  • Akné
  • Vyrážky na tvári
  • Mastná pleť
  • Hydratácia

Acne Skin: Rastlinné extrakty a bisabolol proti akné

Prírodné pleťové sérum Acne Skin je navrhnuté špeciálne pre pleť postihnutú vyrážkami a akné. Jeho unikátne zloženie prináša účinnú pomoc pri boji s týmito problémami. Pri pravidelnom používaní v kombinácii s produktom Niacinamide Essence, ktorý slúži ako podkladová báza, zabezpečíte svojej pokožke hlbokú hydratáciu a výrazný protizápalový efekt. Táto synergická kombinácia pomáha efektívne zmierniť vyrážky a akné.

Pre komplexnú starostlivosť o pleť odporúčame doplniť sérum Acne Skin o čistiaci pleťový gél Detox Cleansing Gel s aktívnym uhlím a teatree olejom, ktorý dôkladne čistí póry a predchádza tvorbe nových vyrážok a akné.

Aplikácia pleťového séra Acne Skin nie je časovo obmedzená a jeho pravidelné nanášanie na postihnuté miesta pokožky výrazne zmierňuje prejavy nepríjemného akné. Svojím zložením, v ktorom dominuje jojobový olej spolu s bisabololom, zaručuje zmiernenie zápalu na postihnutých miestach pokožky.

Hlavné protizápalové komponenty, ako sú esenciálny olej harmančeka rímskeho, CO2 extrakt schizandry a likorice, synergicky pôsobia v zložení séra Acne Skin. Prírodný vitamín E, ktorý je súčasťou kompozície séra, znásobuje protizápalové účinky a tvorí unikátny komplex na boj proti vyrážkam a akné.

S naším prírodným pleťovým sérom Acne Skin dosiahnete krásnu a zdravú pleť bez vyrážok a akné.

Acne skin – pleťové sérum proti akné

Pred uvedením výrobku na trh prebehlo testovanie účinnosti pleťového séra Acne Skin. Účastníci testovania uviedli, že sa ich kožné ochorenie po pravidelnej aplikácii pleťového séra Acne Skin zlepšilo a odporúčali by sérum svojim priateľom. Garantujeme vám 100% spokojnosť s našimi výrobkami, inak vám vrátime peniaze.

Doprajte svojej pleti to najlepšie a zažite sami, aké neuveriteľné výsledky môže priniesť pravidelné používanie nášho séra Acne Skin. Vaša pleť vám poďakuje!

 

10 dôvodov prečo používať pleťové sérum Acne Skin

  1. 100% prírodné zloženie bez konzervantov: Naše sérum je vytvorené výlučne z prírodných ingrediencií, bez akýchkoľvek chemických konzervantov.
  2. Viditeľné zlepšenie kožných ochorení pri pravidelnom používaní: Pri pravidelnej aplikácii nášho séra môžete očakávať výrazné zlepšenie stavu vašej pokožky.
  3. Bez parafínu, petroleja a iných ropných produktov: Neobsahuje žiadne škodlivé látky ako parafín, petrolej ani iné ropné produkty, čím zabezpečuje maximálnu šetrnosť k pokožke.
  4. Dermatologicky testované pre vašu bezpečnosť: Naše sérum prešlo prísnymi dermatologickými testami, aby sme vám mohli poskytnúť bezpečný a efektívny produkt.
  5. Obohatené o prírodné oleje, CO2 extrakty a esenciálne oleje: Obsahuje bohatú zmes prírodných olejov, CO2 extraktov a esenciálnych olejov, ktoré podporujú zdravie a krásu vašej pokožky.
  6. Ideálne aj pre citlivú pokožku: Vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej pokožky, vďaka svojmu jemnému a šetrnému zloženiu.
  7. 100% garancia spokojnosti – ak vám sérum nepomôže, vrátime vám peniaze: Sme si tak istí účinnosťou nášho séra, že vám ponúkame plnú záruku spokojnosti. Ak nebudete okojní, vrátime vám peniaze.
  8. Recyklovateľný obal šetrný k životnému prostrediu: Naše sérum je balené v recyklovateľnom obale, ktorý chráni nielen váš produkt, ale aj našu planétu.
  9. Unikátne a skutočne účinné zloženie overené v praxi: Naše jedinečné zloženie bolo overené reálnymi výsledkami, ktoré preukázali jeho skutočnú účinnosť.
  10. Ručne vyrábané na Slovensku: Naše sérum je starostlivo vyrobené ručne na Slovensku, čo zaručuje jeho vysokú kvalitu a jedinečnosť.

Referencie našich spokojných zákazníkov

5,0
1 hodnotení zákazníkov
  1. Petra Kovárová

    Konečne som našla produkt, ktorý mi pomáha s akné a nevysušuje pleť.

Podeľte sa o svoje skúsenosti s Acne Skin

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Použitie pleťového séra Acne Skin

Naneste zopár kvapiek na vyčistenú a zvlhčenú pokožku tváre a vmasírujte do pleti. Používajte 2x denne – ráno a večer.

Aplikácia pleťového séra Acne Skin nie je časovo obmedzená a jeho pravidelné používanie na postihnuté miesta pokožky zmierňuje prejavy nepríjemných kožných problémov.

Pleťové sérum Acne Skin odporúčame kombinovať s čistiacim gélom Detox Cleansing Gel a hydratačnou essenciou Niacinamide Essence pre dosiahnutie ešte výraznejšieho efektu.

Zloženie výrobku

Jojobový olej, MCT olej, Coco caprylate, Schizandra CO2 exktrakt, Bisabolol, Licorice CO2 extract, EO Harmanček rímsky, Vitamín E, Slnečnicový olej, CO2 extrakt rozmarínu

Ingredients:
Simmondsia Chinensis Seed Oil, Caprylic/Capric Triglycerides, Coco-Caprylate, Schizandra Sphenanthera Fruit Extract, Bisabolol, Glycyrrhiza Uralensis Root Extract, Anthemis Nobilis Flower Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Acne skin – pleťové sérum proti akné

Acne Skin

Akné | Vyrážky na tvári | 15ml

16,90 

Skladom - Ihneď k odberu

Skladom - Ihneď k odberu

16,90 

1,127 €/ml

Účinné dermálne krémy na kožné problémy​

Prihláste sa na odber našich noviniek a dostanete kupón na ZĽAVU 5% na váš ďalší nákup.

Kupón vám bude zaslaný na váš email po potvrdení prihlásenia.