Doprava ZADARMO pre všetky objednávky nad 49 EUR

Peptide 5%

Prírodné pleťové sérum

(7 recenzií zákazníkov)

Tvorba kolagénu
Vrásky
15ml

(7 recenzií zákazníkov)

Prírodné pleťové sérum určené na pleť postihnutú vráskami, ktoré svojim zložením pomáha pri regenerácii, zmiernení príznakov týchto problémov a podporuje tvorbu kolagénu. Jedinečné zloženie s vysokou účinnosťou preukázanou testovaním.

  • 100% prírodné pleťové sérum
  • Vysoká účinnosť overená testovaním
  • Rýchle dodanie do 1-2 pracovných dní
  • 100% garancia spokojnosti s výrobkom
  • Vegánsky produkt netestovaný na zvieratách

Skladom - Ihneď k odberu

16,90 

1,127 €/ml

Prírodné pleťové sérum Peptide Booster odporúčame používať na:

  • Vrásky
  • Regeneráciu pleti
  • Tvorbu kolagénu
  • Revitalizáciu pleti

Peptide Booster: Najmodernejšie peptidy pre tvorbu kolagénu

Predstavujeme vám revolučné pleťové sérum Peptide Booster, ktoré prináša vašej pleti novú úroveň starostlivosti a viditeľné výsledky, po ktorých túžite.

Toto špičkové sérum je výsledkom najnovších vedeckých poznatkov a obsahuje starostlivo vybrané zložky, ktoré spolupracujú na obnove a revitalizácii vašej pleti. Hlavnou zložkou tohto séra je vysoká koncentrácia peptidov (5%), ktoré sú známe svojou schopnosťou stimulovať produkciu kolagénu a elastínu. Tieto kľúčové proteíny sú zodpovedné za pevnosť, pružnosť a mladistvý vzhľad pokožky. S pravidelným používaním Peptide Booster môžete očakávať viditeľné zlepšenie štruktúry pleti, vyhladzovanie jemných liniek a vrások a celkové spevnenie kontúr tváre.

Okrem peptidov sérum obsahuje aj kyselinu hyalurónovú (0,7%), ktorá je známa svojou schopnosťou viazať vlhkosť v pokožke. Vďaka tomu bude vaša pleť dokonale hydratovaná, svieža a žiarivá. Kyselina hyalurónová tiež pomáha zlepšiť pružnosť pleti a minimalizuje vzhľad pórov, čím dosiahnete bezchybný a hladký vzhľad.

Peptide Booster je obohatený aj o vzácny hydrolát ruže damascénskej, ktorý upokojuje a zjemňuje pokožku. Tento luxusný komponent dodáva séru nádherný kvetinový nádych a zároveň pôsobí ako antioxidant, ktorý chráni vašu pleť pred škodlivými vplyvmi prostredia.

Toto inovatívne sérum je vhodné pre všetky typy pleti a je šetrné aj k citlivej pokožke. Ľahká textúra sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva na pleti mastný film. Doprajte svojej pleti to najlepšie s Peptide Booster a zažite skutočnú transformáciu.

Peptide Booster – pleťové sérum an tvorbu kolagénu

Pleťové sérum Peptide Booster odporúčame kombinovať s hydratačnou esenciou Rose Essence, ktorá tvorí podkladovú bázu pre pleťové séra a umožňuje séram ľahšie preniknúť do hlbších vrstiev pokožky a tak zvýšiť ich účinnosť.

Objednajte si Peptide Booster ešte dnes a zažite silu peptidov a kyseliny hyalurónovej na vlastnej koži. Vaša pleť si zaslúži len to najlepšie!

 

10 dôvodov prečo vyskúšať pleťové sérum No Scars

  1. Efektívne zmierňuje vrásky, jazvy a ďalšie nedokonalosti pleti
  2. Obsahuje vysokú koncentráciu peptidov (5%) pre stimuláciu tvorby kolagénu a elastínu
  3. Kyselina hyalurónová (0,7%) zabezpečuje intenzívnu hydratáciu a pružnosť pleti
  4. Viditeľné zlepšenie štruktúry pleti: vyhladenie vrások a spevnenie kontúr
  5. 100% prírodné zloženie pre bezpečnú a účinnú starostlivosť o pleť
  6. Dermatologicky testované pre vašu istotu
  7. Vhodné aj pre citlivú pokožku
  8. 100% garancia spokojnosti – ak sérum nesplní vaše očakávania, vrátime vám peniaze
  9. Recyklovateľný obal šetrný k životnému prostrediu
  10. Ručne vyrobené na Slovensku s láskou k prírode a tradíciám

Referencie našich spokojných zákazníkov

5,0
7 hodnotení zákazníkov
  1. Jana M.

    Som nadšená z Peptide Booster! Už po pár týždňoch používania som si všimla, že moja pleť je oveľa pevnejšia a vrásky sú menej viditeľné. Sérum sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film, čo je pre mňa obrovské plus. Moja pleť je hydratovaná a vyzerá mladistvo. Odporúčam každej žene, ktorá chce zlepšiť štruktúru svojej pleti a cítiť sa krásne.

  2. Petra S.

    Toto sérum je môj nový favorit! Peptide Booster mi pomohol zlepšiť pružnosť pleti a znížil viditeľnosť jemných liniek. Mám suchú pokožku, ale po použití tohto séra je moja pleť krásne hydratovaná a žiarivá. Páči sa mi aj fakt, že je vyrobené ručne na Slovensku a má 100% prírodné zloženie. Skutočne kvalitný produkt, ktorý stojí za investíciu!

  3. Lucia

    Peptide Booster je skutočne revolučný produkt! Mám citlivú pokožku, takže som bola trochu skeptická, ale sérum mi vôbec nespôsobilo žiadne podráždenie. Naopak, moja pleť je teraz hladšia a jemnejšia. Vysoká koncentrácia peptidov a kyseliny hyalurónovej skutočne robí zázraky. Navyše, príjemná vôňa ruže damascénskej je úžasným bonusom. Určite si objednám ďalšie balenie.

  4. Zuzana

    Velmi dobre serum, aj na citlive oci.

  5. Patrícia

    Sérum,ktoré nelepí – čo býva pri sérach časte. Pekne vyživuje okolie oči a má rýchlu vstrebateľnosť. Viditeľne pomáha pri boji s kruhami.

  6. Kvetka

    Používam tri týždne nielen okolo očí, ale aj na celú tvár. Výborný produkt, rýchlo sa vstrebe, pokožka je jemná.

  7. Irena J.

    Výborné sérum. Nelepí, nie je mastné a okolie očí mi krásne odpuchlo.

Podeľte sa o svoje skúsenosti s Peptide 5%

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Použitie pleťového séra Peptide Booster

Naneste zopár kvapiek na vyčistenú a zvlhčenú pokožku tváre a vmasírujte do pleti. Používajte 2x denne – ráno a večer.

Aplikácia pleťového séra Peptide Booster nie je časovo obmedzená a jeho pravidelné používanie na postihnuté miesta pokožky zmierňuje prejavy nepríjemných kožných problémov.

Pleťové sérum Peptide Booster odporúčame kombinovať s hydratačnou essenciou Rose Essence pre dosiahnutie ešte výraznejšieho efektu.

Zloženie výrobku

Hydrolát Ruža damascénska, Voda, Hexapeptid – 8, Caprylyl Glykol, Rastlinný glycerín, Laktát sodný, Tripeptid – 5, Cosgard, Kyselina hyalurónová, Phenetyl Alcohol

Ingredients:
Rosa Damascena Flower Water, Aqua, Acetyl Hexapeptide-8, Caprylyl Glycol, Vegetable Glycerin, Sodium Lactate, Palmitoyl Tripeptide-5, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Hyaluronate, Phenetyl Alcohol

Peptide Booster – pleťové sérum an tvorbu kolagénu

Peptide 5%

Tvorba kolagénu | Vrásky | 15ml

16,90 

Skladom - Ihneď k odberu

Skladom - Ihneď k odberu

16,90 

1,127 €/ml

Účinné dermálne krémy na kožné problémy​

Prihláste sa na odber našich noviniek a dostanete kupón na ZĽAVU 5% na váš ďalší nákup.

Kupón vám bude zaslaný na váš email po potvrdení prihlásenia.